Rehabilitering

Rehabiliteringshold.

Hjerteforeningen KØGE tilstræber sig på at deltage i forskellige arrangementer, der har relation til sundhed og forebyggelse. Der lægges stor vægt på oplysning om sund kost, motion, samt symptomer på hjertesygdomme og behandling af disse.

Af faste tilbud kan vi nævne:

Rehabiliteringshold som har eksisteret siden 1993:

Vi mødes på Tingstedet, Herfølge en gang om ugen, hvor vi sammen med ligestillede kan afprøve vores fysiske formåen med motionsgymnastik. Her er desuden mulighed for en snak med de andre hjertepatienter på holdet, om den fælles situation.

Prisen pr. halvårlig er kr. 300,-.

Kom og prøv og har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen KØGE, så kontakt gerne formanden Tonni Solskov, tlf.: 5666 1027, som kan fortælle mere om arbejdet i lokalforeningen.

Som frivillig får du oplevelser og glæder ved at løse opgaver i et fællesskab. Tilfredsstillelsen ved at gøre en indsats og få personlige kvalifikationer gennem kurser og lærerige oplevelser. Du kan indgå aftaler om, hvor megen tid, du kan afse til det frivillige arbejde (deltidsfrivillig).

Har du gode ideer eller andet, hører vi gerne fra dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

På gensyn.